Kroz konzultantsku i inženjersku podršku, IPS Konzalting će  Vam pomoći da realizirate svoje inovativne projekte.  IPS Konzalting kao konzultantska tvrtka ima snažan fokus na održivu energiju i pronalazak inovativnih rješenja u području  biomase, bioplina, otpada i energetskih usjeva u koleraciji s poljoprivredom. 

Partnerima i klijentima nudimo globalni pristup  u realizaciji projekta, počevši od studija izvedivosti, pa sve do potrage za prikladnom sinergijom u samom okruženju  projekta.

 

 

Poljoprivredna savjetovanja - home

 Obnovljivi izvori energije - home

Europski projekti - home

Pročišćavanje otpadnih voda

 

Glavne usluge koje nudimo Vašoj tvrtki su:

 

Kreiranje tima stručnjaka za realizaciju Vašeg projekta

Za izradu uspješnog projekta, važno je okružiti se sa stručnim ljudima. IPS Konzalting će Vas povezati s različitim  projektnim partnerima, koji mogu biti predstavnici industrije, poljoprivrednih zadruga, sveučilišta ili međunarodno aktivnih udruga. Pri formiranju konzorcija,  možete se osloniti na široku međunarodnu mrežu IPS Konzaltinga i to u kombinaciji s in-house stručnjacima.

 

Sortiranje dostupnih financijskih potpora za realizaciju projekta

S ciljem poticanja inovativnosti, veliki broj državnih i europskih institucija pruža financijsku potporu projektima koji u svojoj osnovi žele raditi na unaprijeđenju postojećih tehnologija korištenjem inovativnih pristupa.

Dostupni programi financiranja se mogu rangirati u dvije glavne skupine: lokalni (grad, općina, županija...) i europski (programi  Europske Unije – FP7, CIP, Eco-innovation, IEE itd.). Financijska potpora je dostupna za projekte u različitim sektorima gospodarstva, od poljoprivrede pa sve do sektora malog i  srednjeg poduzetništva (SME). Značajan iznos sredstava Europske unije se ulaže u razvoj malog i srednjeg poduzetništva, te smo sigurni kako bi i hrvatski predstavnici ovog sektora mogli iskoristiti dio tih sredstava i poboljšati svoju kompetitivnost na europskom tržištu.

 

Koordiniranje projekta od A do Z 

IPS Konzalting klijentima može ponuditi koordinaciju cjelokupnog projekta. Također, IPS Konzalting Vam može pomoći u pronalasku investitora za Vaš projekt. Zahvaljujući raznovrsnim komunikacijskim kanalima i međunarodnim partnerima, IPS Konzalting ima bazu podataka investitora u sektoru obnovljivih izvora energije i poljoprivrednom sektoru.