STRUČNOST

Stručnost i predanost naših injženjera svakom projektu uz stvaranje dodane vrijednosti ono je što IPS čini jedinstvenim. Svjedoče tome visoki stupanj prolaznosti projekata na EU natječajima, te kvalitetna i dugotrajna tehnološka rješenja.

MEĐUNARODNO ISKUSTVO

IPS surađuje s 3 belgijska partnera, te naš partnerski tim zapošljava preko 200 stručnjaka iz područja poljoprivrede, EU fondova, primijenjenog istraživanja, financijske analize i uvođenja održivih tehnoloških rješenja.  
 

INDIVIDUALNI PRISTUP

Naši klijenti razlikuju se po sketorima iz kojih dolaze, ali i projektima koje žele realizirati stoga je naša usluga bazirana na individualnom pristupu. Naša misija je kvalitetno voditi klijente kroz cjelokupni projekt. 

PODRŠKA U PROVEDBI

Priprema ili odobrenje projekta naši stručnjaci smatraju tek početkom zajedničke suradnje s obzirom da se najveći dio posla krije u realizaciji planiranih aktivnosti. Naša misija je biti Vam potpora u svakom segmentu provedbe projekta. 

Održivi pristup

IPS surađuje s brojnim međunarodnim konzultantima, te svako naše savjetovanje se bazira na održivom pristupu poslovanja Vaše tvrtke. Financijsku i tehnološku održivost smatramo nužnom za uspješno poslovanje u 21. stoljeću.

INOVATIVNA RJEŠENJA

Zbog dugogodišnje suradnje s brojnim sveučilištima diljem Europe, klijentima možemo ponuditi najnovije informacije o inovativnim tehnološkim rješenjima kojapridonose rastu prihoda i kvalitete proizvoda, ali u konačnici razvoju poslovanja tvrtke.