O nama

IPS Konzalting je hrvatsko - belgijska konzultantska tvrtka specijalizirana za poljoprivredni prehrambeno - prerađivački sektor. Našim klijentima nudimo usluge savjetovanja, izrade studija i razvoj projekata, kao i primjenu održivih tehnologija.

Četiri su osnovna sektora u kojima možemo klijentima pružiti podršku: poljoprivredna savjetovanja, priprema i provedba EU projekata, priprema i realizacija projekata vezanih uz pročišćavanje otpadnih voda te savjetovanje po pitanju obnovljivih izvora energije (bioplin).

IPS Konzalting je započeo s poslovnom aktivnosti u Hrvatskoj 2013. godine kada je otvoren ured u Sisku. S obzirom da je naša tvrtka dio međunarodne grupacije konzultanata, ponosni smo na činjenicu kako naš tim čine konzultanti koji su izvrsni stručnjaci i inženjeri. Zahvaljujući znanju, bogatom i međunarodnom iskustvu te predanosti, naši konzultanti će dati sve od sebe kako bi Vaša tvrtka i projekt bili uspješni.

Ali ovdje nije riječ o nama... Ovdje je riječ o Vama i Vašem projektu!

Zahvaljujući partnerskom odnosu, naša tvrtka prilikom pripreme projekata surađuje s nekoliko belgijskih partnera – tvrtkama United Experts, Pantarein Water i Innolab. Uvjereni smo kako je ključ uspjeha upravo u suradnji i razmjeni iskustava i znanja, te smo stoga sve vještine prikupili u jednoj tvrtci.


Što to znači za Vas?

Ukratko, to znači da ćete dobiti potpunu uslugu (potpora u razvoju projekta od A do Ž) u jednoj tvrtci. Zadatak pronalaska najboljih stručnjaka za svaki od segmenata Vašeg projekta ćemo mi preuzeti, te Vam omogućiti značajno manje stresa. Također, naši konzultanti temelje savjetovanje na održivom financijskom i tehnološkom pristupu procesu proizvodnje/prerade te Vam osiguravamo pristup najnovijim i najrelevantnijim informacijama po pitanju implementacije tehnoloških rješenja ili provedbe projekata.