Naš tim

 

Ana-Marija Špicnagel

IPS Direktorica

Kod pripreme projekata Ana-Marija stavlja poseban fokus na ekonomsku i ekološku održivost poslovanja i provedbu održivih tehnoloških rješenja.

Nakon završetka multidiscipliniranog studija na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, kao i praske na Sveučilištu Lincon u Sjedinjenim državama i u Belgiji, posvetila se razvoju projekata u poljoprivredno-prehrambenoj industriji kao i u pripremi EU projekata. 

Barbara Đukić

Asistent

Ubrzo nakon što je diplomirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, Barbara se pridružila poslovnom svijetu započinjući svoje poslovno usavršavanje u IPS-konzaltingu.

Njezino radno iskustvo uključuje suradnju s tvrtkama i obiteljskim gospodarstvima prilikom prijave i provedbe Programa ruralnog ratvoja. 

De Langhe Piet

Stručnjak za otpadne vode

Piet je specijaliziran za područje obrade otpadnih voda za prehrambenu i tekstilno-kemijsku industriju te za izgradnju i održavanje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. 
Radno iskustvo stekao je u belgijskoj tvrtki Waterleau, a od 1999. osnivač je i direktor tvrtke Pantarein Water - jedne od vodećih belgijskih tvrtki za izgradnju i održavanje postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda.

Meers Erik

Vanjski suradnik za agro

Erik je profesor na Sveučilištu u Gentu, gdje je uključen u istraživanje održivih tehnologija i postupak recikliranja hranjivih sastojaka u modernoj poljoprivrednoj proizvodnji. 

Erik je pokrenuo niz agroodrživih inicijativa i organizacija na europskoj razini, koordinirao je brojnim istraživačkim projektima EU-a i jedan je od vodećih članova EBA-e i ESPP-a.

Raymaekers Filip

Strušnjak za bioplin i EU

Filip je naš stručnjak za projekte koji se odnose na obnovljive izvore energije, kao i za zakonodavni okvir EU-a u poljoprivrednom sektoru.

Bogato radno iskustvo stekao je, između ostalog, radeći s UNDP-om i belgijskom tvrtkom United Experts, kao i sudjelujući u brojnim EU projektima i istraživačkim skupinama.

Willems Bernard

STRUČNJAK ZA BIOPLIN

Bernard je naš "doktor za plin" koji ima veliko međunarodno iskustvo u optimizaciji bioplinskih postrojenja kako bi povećao njegovu produktivnost i profitabilnost. 

Bernardovo radno iskustvo započelo je osnivanje tvrtke Innolab - danas jedne od vodećih belgijskih tvrtki za optimizaciju bioplinskih postrojenja. Francuska podružnica uspješno posluje od 2015. godine.