IPS s predavanjem na temu Plasman i prodaja poljoprivrednih proizvoda u Općini Kistanje

U Hrvatskoj poljoprivredna proizvodnja se svakodnevno suočava s problemima. Danas naši poljoprivrednici nailaze na sve veće probleme u prodaji i plasmanu svojih proizvoda.

S ciljem podizanja svjesnosti i važnosti prodaje njihovih proizvoda u suradnji s Udrugom Korak iz Šibensko – kninske županije, 12.03.2020. u Općini Kistanje održali smo predavanje na temu Plasman i prodaja poljoprivrednih proizvoda. 

Cilj predavanja bio je potaknuti poljoprivrednike da se okrenu novim kanalima prodaje i promocije svoj proizvoda, te prikazati kakvu ulogu i zašto nam je bitan digitalni marketing u poljoprivredi. Predavanje su vodile naše kolegice magistrice agronomije, te svojim znanjem i iskustvom prikazale koje kulture su profitabilne, zašto nam je bitna ekološka proizvodnja, kako iskoristiti najbolje od interneta i zašto su nam danas društvene mreže od iznimne važnosti za vidljivost poljoprivrednih proizvoda.

Osim održanog predavanja, predstavili smo i MRR, te na koji način se mogu iskoristiti bespovratna sredstva EU s ciljem povećanja i modernizacije svog postojećeg poslovanja, kao i pokretanja novog.Zahvaljujemo se organizatoru na pozivu, te se nadamo budućoj suradnji na sličnim projektima.





Podijeli:

Nedavni projekti