Obavijest o normalnom i redovnom funkcioniranju poslovanja

Zbog aktualne situacije uzrokovane pojavom COVID-19 (korona) virusom, želim obavijestiti sve naše klijente, kao i poslovne partnere kako će se naše poslovanje nastaviti odvijati nesmetano unatoč novim okolnostima, te da smo osigurali sve uvjete za uspješno obavljanje svih poslovnih funkcija. Naš stručni tim i dalje je tu za Vas, a rad iz ureda prebacili smo na rad od doma.

Provedbom navedene odluke nastojimo se maksimalno pridržavati uputa o smanjenju socijalnih kontakata i posljedičnom smanjivanju mogućnosti širenja epidemije. Od iznimne važnosti nam je zaštiti naše zaposlenike, jer na taj način štitimo i Vas.

Iz navedenog razloga, pozivamo i sve naše klijente da prate i slijede preporuke HZJZ-a oko razvoja daljnje situacije. Važno je osvijestiti kako odgovornim postupanjem, osim zaštite sebe i svojih bližnjih, štitimo cijelo društvo, a posebno osobe iz starijeg dijela populacije i one koje su više izložene riziku od težih oblika oboljenja izazvanih COVID-19 virusom.


U slučaju bilo kakvih pitanja dostupni smo u redovnom radnom vremenu te nas možete kontaktirati na navedenim kontaktima kako slijedi;

            Tel: +385 99 3705 757

            e-mail: barbara.dukic@ips-konzalting.hr 






Podijeli:

Nedavni projekti