Naš tim

The Team presentation intro

Čaušević Jasmina

ASISTENT

Ubrzo nakon što je diplomirala na fakultet zaposlila se kao pripravnica u konzultantskoj tvrtki usmjerenoj na pripremu projekata financiranih od EU-a koji se odnose na agro i prehrambenu industriju.

Jasmina je studirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu kolegij Hortikultura, s posebnim naglaskom na voćarski sektor gdje se usredotočila na prehrambeni sastav i kvalitetu voća u sklopu kojeg objavila je znanstveni rad o Nutritivnom potencijalu ploda kivija.


 

Dukic Barbara

Asistent

Ubrzo nakon što je diplomirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, Barbara se pridružila poslovnom svijetu započinjući svoje poslovno usavršavanje u IPS Konzalting-u. 

Njezino radno iskustvo uključuje suradnju s tvrtkama i obiteljskim gospodarstvima prilikom prijave i provedbe projekata Programa ruralnog razvoja.

Spicnagel Ana-Marija

IPS Direktorica

Kod pripreme projekata Ana-Marija stavlja poseban fokus na ekonomsku i ekološku održivost poslovanja i provedbu održivih tehnoloških rješenja.

Nakon završetka multidiscipliniranog studija na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, kao i praske na Sveučilištu Lincon u Sjedinjenim državama i u Belgiji, posvetila se razvoju projekata u poljoprivredno-prehrambenoj industriji kao i u pripremi EU projekata. 

De Langhe Piet

Stručnjak za otpadne vode

Piet je specijaliziran za područje obrade otpadnih voda za prehrambenu i tekstilno-kemijsku industriju te za izgradnju i održavanje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. 
Radno iskustvo stekao je u belgijskoj tvrtki Waterleau, a od 1999. osnivač je i direktor tvrtke Pantarein Water - jedne od vodećih belgijskih tvrtki za izgradnju i održavanje postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda.

Meers Erik

Vanjski suradnik za agro

Erik je profesor na Sveučilištu u Gentu, gdje je uključen u istraživanje održivih tehnologija i postupak recikliranja hranjivih sastojaka u modernoj poljoprivrednoj proizvodnji. 

Erik je pokrenuo niz agroodrživih inicijativa i organizacija na europskoj razini, koordinirao je brojnim istraživačkim projektima EU-a i jedan je od vodećih članova EBA-e i ESPP-a.

Raymaekers Filip

Strušnjak za bioplin i EU

Filip je naš stručnjak za projekte koji se odnose na obnovljive izvore energije, kao i za zakonodavni okvir EU-a u poljoprivrednom sektoru.

Bogato radno iskustvo stekao je, između ostalog, radeći s UNDP-om i belgijskom tvrtkom United Experts, kao i sudjelujući u brojnim EU projektima i istraživačkim skupinama.

Willems Bernard

BIOGAS PLANTS OPTIMIZATION

Bernard is our "biogas doctor" who has extensive international experience in optimizing the operation of biogas plants to increase it's productivity and profitability.  

Bernard's work experience started with the foundation of Innolab - today one of the leading Belgian companies for biogas plant optimization. France's subsidiary company has been doing business successfully since 2015.