HZZ edukacija - Voditelj izrade i provedbe EU projekata

IPS Konzalting u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Učilištem Algebra sudjeluje u programu edukacije Voditelj izrade i provedbe EU projekata financiran iz EU fondova, na području Sisačko – moslavačke županije. Program je namijenjen nezaposlenim osobama, a polaznici tijekom edukacije uče kako pripremiti, napisati i provesti projekt koji se može financirati iz fondova Europske unije. U nastavi se koriste aktualni objavljeni obrasci natječaja strukturnih fondova.

Naglasak programa obrazovanja je na praktičnim vježbama, studijama slučaja i prikazima realnih situacija iz praktičnog rada na razvoju i provedbi EU projekata.

Obrazovanja koja Zavod financira i na koje upućuje su obrazovanja kojima osobe stječu znanja i kompetencije dovoljne da rade na projektima financiranima iz EU fondova u bilo kojoj fazi njihove provedbe, od samog planiranja, pripreme i pisanja te u konačnici i same provedbe, izvještavanja itd.

Sami program edukacije traje 2 – 3 mjeseca, te se polaznici obavezni prisustvovati na predavanjima.







Kroz nastavu se radi na realnim projektima koristeći se najnovijim službenim dokumentima (aplikacijski obrasci, obrasci budžeta, logička matrica, upute za prijavitelje,…). Polaznici programa sami ili u timu pripremaju svoju projektnu aplikaciju koristeći službene natječajne dokumente aktualnih natječaja, a na kraju programa polaznici dobivaju komentare i ocjenu stručnog konzultanta.

Direktorica konzultantske tvrtke IPS Konzalting -  Ana – Marija Špicnagel Ćurko, diplomirana agronomistica  i konzultantica sa svjetskim iskustvom u sklopu ovog programa polaznike upoznaje sa EU fondovima, pripremom natječajne dokumentacije, izradom poslovnog plana,  pisanjem projekata, ali i drugim pratećim aktivnostima kako bi svoju ideju što bolje realizirali i uspješno prijavili projekt na natječaj.




Podijeli:

Nedavni projekti